Over Stalman

If you change nothing, nothing will change.

Soms moeten dingen anders om te kunnen bereiken wat je wil. Het is spannend om een vertrouwde plek achter je te laten en opnieuw te beginnen. Wij hebben dit begin 2019 samen gedaan. Uiteraard met én voor u. De beoefening van het door ons omarmde aloude ambt met de benadering die u van ons gewend bent, afgestemd op (n)u.

Wij weten, mede door onze jarenlange ervaring, wat u van ons nodig heeft en ook wat de veranderende markt van ons vraagt. Iedereen wil graag snel en vakkundig geholpen worden.

Historie

Afkomstig uit een deurwaardersgeslacht werd de interesse voor het vak mij al jong bijgebracht. Mijn vader Loek koos in de jaren zeventig voor zelfstandigheid. Hij sloot zich niet aan bij andere kantoren. Hij richtte zich direct op dienstverlening aan de advocatuur en dat betaalde zich uit. Na vele jaren van opbouw kwam ik in 1995 zijn kantoor versterken. Nadat ik in 2003 werd benoemd tot gerechtsdeurwaarder nam ik in januari 2004 het kantoor over. Na enige tijd sloot een compagnon zich aan met uitbreiding van de kantoornaam. Per 1 januari 2019 kozen we ieder voor onze eigen weg en startte ik een geheel nieuw kantoor: Stalman Deurwaarders, aan het Willemsplein 2 te ’s Hertogenbosch. Hier herleven de oude waarden en idealen met een praktijk die zich voornamelijk richt op de advocatuur. Adviseren, meedenken, dagvaarden en beslagen leggen, maar ook ontruimen en constateringen verrichten. Door de opgedane kennis en ervaring ben ik een moderne gerechtsdeurwaarder, die het vak tot in de details beheerst. Dat is wat er nodig is en dat wie ik ben en wat ik bied.

Met recht voor elkaar!