Het team dat altijd voor u klaar staat

If you change nothing, nothing will change.

Wij beoefenen het door ons omarmde ambt met de benadering die u van ons gewend bent, afgestemd op (n)u. Wij weten, mede door onze jarenlange ervaring, wat u van ons nodig heeft en ook wat de veranderende markt van ons vraagt. Iedereen wil graag snel en vakkundig geholpen worden. Met een team van juristen en bij- en met ons werkende gerechtsdeurwaarders staan wij voor u klaar.

Stalman Deurwaarders en
Armaere Gerechtsdeurwaarders gaan fuseren

Ons nog jonge kantoor met 25 jaar ervaring en Armaere Gerechtsdeurwaarders hebben besloten hun krachten te bundelen en per 1 juli 2021 te fuseren tot één deurwaarderskantoor. Beide kantoren vullen hiermee hun groeiambitie in en bundelen met deze stap hun uitgebreide kennis en ervaring in één nieuwe organisatie. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Armaere Gerechtsdeurwaarders en biedt, met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn en Den Bosch, landelijke dekking.

Lees meer over de fusie

Historie

Historie

Stalman Deurwaarders is gevestigd aan het Willemsplein 2 te ’s-Hertogenbosch. Hier staan vertrouwde waarden en idealen, met een praktijk die zich met name richt op de advocatuur en het incasseren van zakelijke vorderingen, centraal. Adviseren, meedenken, dagvaarden en beslag leggen, maar ook ontruimen en constateringen verrichten. Door alle in 25 jaar opgedane kennis en ervaring (op zijn kantoor aan de Van der Does de Willeboissingel en later de Oranje Nassaulaan) is Stalman een moderne gerechtsdeurwaarder, die het vak tot in de details beheerst. Dat is wat er nodig is en dat is wie wij zijn en wat wij bieden.

Met recht voor elkaar!

Marcel Stalman, gerechtsdeurwaarder

Anne Nijssen, managing partner

Stalman werkt goed en snel en is een fijne sparringpartner.
- Anouk klein Selle, Advocaat en vennoot bij Advocaten Formatie (Oisterwijk)
Marcel Stalman en zijn team werken zeer professioneel. Het kantoor onderscheidt zich door de goede bereikbaarheid (ook buiten standaard kantoortijden)..
- Luuk Jonker, Advocaat en partner bij Holla (’s-Hertogenbosch)
Stalman is voor ons benaderbaar, betrokken en bevlogen. Als een fatale termijn moet worden gehaald draag ik mijn zaak met..
- Caspar Brouwers, Advocaat en eigenaar bij Advocasus (Gemert)
De afgelopen jaren heb ik meerdere malen naar volle tevredenheid met Marcel Stalman samengewerkt. Marcel is vakkundig, snel, een echte..
- Cees Kniestedt, Advocaat en partner bij Van Doorne (Amsterdam)
Uw case voor leggen aan Stalman? Neem gerust contact met ons op