Het team dat altijd voor u klaar staat

If you change nothing, nothing will change.

Soms moeten dingen anders om te kunnen bereiken wat je wil. Het is spannend om een vertrouwde plek achter je te laten en opnieuw te beginnen. Wij hebben dit begin 2019 samen gedaan. Uiteraard met én voor u. De beoefening van het door ons omarmde aloude ambt met de benadering die u van ons gewend bent, afgestemd op (n)u.

Wij weten, mede door onze jarenlange ervaring, wat u van ons nodig heeft en ook wat de veranderende markt van ons vraagt. Iedereen wil graag snel en vakkundig geholpen worden.

Historie

Afkomstig uit een deurwaardersgeslacht werd de interesse voor het vak mij al jong bijgebracht. Mijn vader Loek koos in de jaren zeventig voor zelfstandigheid. Hij sloot zich niet aan bij andere kantoren. Hij richtte zich direct op dienstverlening aan de advocatuur en dat betaalde zich uit. Na vele jaren van opbouw kwam ik in 1995 zijn kantoor versterken. Nadat ik in 2003 werd benoemd tot gerechtsdeurwaarder nam ik in januari 2004 het kantoor over. Na enige tijd sloot een compagnon zich aan met uitbreiding van de kantoornaam. Per 1 januari 2019 kozen we ieder voor onze eigen weg en startte ik een geheel nieuw kantoor: Stalman Deurwaarders, aan het Willemsplein 2 te ’s Hertogenbosch. Hier herleven de oude waarden en idealen met een praktijk die zich voornamelijk richt op de advocatuur. Adviseren, meedenken, dagvaarden en beslagen leggen, maar ook ontruimen en constateringen verrichten. Door de opgedane kennis en ervaring ben ik een moderne gerechtsdeurwaarder, die het vak tot in de details beheerst. Dat is wat er nodig is en dat wie ik ben en wat ik bied.

Met recht voor elkaar!

Stalman werkt goed en snel en is een fijne sparringpartner.
- Anouk klein Selle, Advocaat en vennoot bij Advocaten Formatie (Oisterwijk)
Marcel Stalman en zijn team werken zeer professioneel. Het kantoor onderscheidt zich door de goede bereikbaarheid (ook buiten standaard kantoortijden)..
- Luuk Jonker, Advocaat en partner bij Holla (’s-Hertogenbosch)
Stalman is voor ons benaderbaar, betrokken en bevlogen. Als een fatale termijn moet worden gehaald draag ik mijn zaak met..
- Caspar Brouwers, Advocaat en eigenaar bij Advocasus (Gemert)
De afgelopen jaren heb ik meerdere malen naar volle tevredenheid met Marcel Stalman samengewerkt. Marcel is vakkundig, snel, een echte..
- Cees Kniestedt, Advocaat en partner bij Van Doorne (Amsterdam)
Uw case voor leggen aan Stalman? Neem gerust contact met ons op